Skrutka nastavitelna FAFS 5x90 Nr:558880

008918

Nový produkt

98 ks na sklade

Hmotnosť: 0.010800 kg/ks

Nastavovacia skrutka je ideálna na upevňovanie a nastavovanie stropných a stenových podkonštrukcií na drevených podkladoch.

Viac detailov

BAL: 100 ks

0,42 € s DPH

0,42 € za ks

Špecializovaná kombinácia bitu a nastavovacieho nástroja otáča skrutku cez upevňovaciu časť, čím zaisťuje, že je v jednej rovine s povrchom. Zápustná spona skrutky sa pri nastavovaní neotáča, čím je zaistené, že hlavica si zachová svoju polohu v upevňovacej časti. Vzdialenosť medzi nadstavcom a substrátom sa dá plynule a presne nastaviť vďaka opačnému smeru otáčania. Nastavovacia skrutka je ideálna na upevňovanie a nastavovanie stropných a stenových podkonštrukcií na drevených podkladoch.

Výhody

  • Zápustná spona skrutky sa počas nastavovania neotáča. Hlava skrutky si udržuje svoju polohu v upevňovacej časti. Je zabezpečená zapustená inštalácia bez vyčnievajúcich hláv skrutiek.
  • Špeciálny princíp fungovania umožňuje plynulé nastavenie. Upevňovacia časť môže byť zarovnaná s vysokou úrovňou presnosti.
  • Závit na spone umožňuje odskrutkovanie z upevňovacej časti, čo uľahčuje demontáž.
  • Použitá skrutka do drevotriesky PowerFast II zaisťuje rýchle zahryznutie skrutky do materiálu a rýchle zaskrutkovanie.

Príslušenstvo